суботу, 29 жовтня 2016 р.

           




21 жовтня відбулося урочисте відкриття школи допомоги батькам дітей з особливими потребами "Подаруй надію" в рамках конкурсу міні-грантів "Місто своїми руками", що проводиться за фінансової підтримки ТОВ "ДТЕК" та Зеленодольської міської ради. Ми зробили дуже важливу справу! Такого закладу в Апостолівському районі не було і віповідно не було  і в Зеленодольській громаді. Індивідуальним навчання охоплено лише 10 учнів з різними фізичними та психічними вадами, а їх 150! Наша задача залучити всіх бажаючих до нашої школи допомоги, не залишати сам на сам ці родини із своєю бідою, дати можливість цім дітям спілкуватись , навчатись, розвиватись.



 Працюватимуть в цій школі вчителі Зеленодольської ЗШ № 2
Форостянко Л.М., Лоханова Г.Ф., Жупецька А.В.
Ми намагаємося підійти до цього питання фахово, а саме співпрацюємо з Криворізьким багатопрофільним навчально-реабілітаційним центром "Натхнення". Наші вчителі зможуть відвідувати семінари в цьому закладі, обмінюватися досвідом роботи.

Жупецька А.В. отримує другу вищу освіту в Кам'янець-Подільському університеті на факультеті корекційної педагогіки і ми будемо мати свого вчителя-дефектолога.
 Ми плануємо проводити свята, заняття, консультації.





Запрошуємо до співпраці всїх небайдужих людей

Немає коментарів:

Дописати коментар